BESVIKELSE!

I helgen åkte jag, Teddy, Martina och några FÅ till till UppCon. Jag önskar nästan litegrann att jag inte åkt över huvud taget. Det verkar som om jag växt ifrån själva "konventandet". Det är på inga vis kul att inte ha nåt ställe där man kan ta det lugnt, där det inte är överdrivet pladdrigt och eller... bara dåligt.

Det fanns ju så mycket att göra på Uppcon, med vafan spelar det för roll om det är feta köer till allt, ändå? Nej. Och sen börjar jag tröttna på alla småbarn och idioter som inte fattar att man inte STANNAR O KOLLAR RUNT när man har åkt ner eller upp för en rulltrappa. Det blir ju en jävla dominoeffekt ifall motherfuckern' inte flyttar på dig.

Nej, jag låter jättenegativ, men. Ja, jag klagar väl lite, men det känns verkligen som att det här ska klagas på.

Näst intill sönderfrusna fötter, läppar som är totalt sönderspruckna (och slagna). Nej, jag hade det inte trevligt. UC crewn kan få ett A for Effort, men jag var tydligen inte på humör att rängas runt med 3000 människor.

Dessutom som var väl sällskapet inte så bra heller. Martina var sjuk, Teddy hade ont i huvudet och jag var (perfekt beräknat!) deprimerad. Som vanligt. Hah! Oj, så skoj. Nu sitter jag hemma och tjurar över att jag haft en dålig helg. Jag ska nog sova snart tror jag. Min migrän har varit borta i ca 2 månader, men idag kom den minsann tillbaka? VAD KAN DET BERO PÅ?

Haha, nej. Jag vet inte. Dålig dag. Grammatik dö. Hej, hej! Leverpastej och en bananyogurt. (här somnar en trött och ledsen tjej)

Ha det så bra!! :)
/Miklós


Lite lagom uppdaterings-dags!

I lördags var det planerat att jag, Erik och Amanda skulle ha en liten typ "single's night", eftersom vi alla var/är ganska opepp på kärleken just nu. Dissad hit och ARGH dit. Det är ju så livet brukar vara för en tonåring.

I alla fall så sitter vi där i Maggans lägenhet och har det trevligt. Vi pratar om massor med olika saker, och trots att vi "bara" var 3 stycken så var det kul. De drack sitt vin och jag drack mina "trademark" drickor. Jag borde byta ut de. Men Bellman ska jag minsann ha kvar (inge party utan Bellman)! Sen så bestämmer de sig att gå till lotus istället eftersom en vän fyllde år.

Jag möter Daniel utanför raw och säger åt honom att han ska låna mig pengar för att jag än en gång inte har cash till garderoben. Jag får en 50-lapp och köper sedan 2 öl till honom med kortet. Så, det gick bra! Det var ju lite som gamla goda tider (dvs typ 5 månader sedan) och vi satt och chillade på raw. Slogs lite, gjorde vi också.

Det är ju nice det där och jag känner att jag kommer sakna klassen efter studenten. Studenten är rena skräckfilmen just nu. Det är läskigt att helt plötsligt kliva in i vuxenvärlden.

Jag tror jag lyckades övertala Erik att ta högskoleprovet, också. AH! Ännumera vuxentjaffs.

bla bla bla. Fan vad ointressant.

/Miklos


Nyårsfirandet

Klockan var runt 18 när jag bestämmde mig för att gå över till Annika och Jocke efter att de skrivit att jag ska komma ett bra tag. När jag väl kom fram så var det Annika, Jocke och Peppe som var där. Annika visade hur mycket dricka de hade och så, sen satt vi och pratade och väntade på de andra. Efter ett tag fick Annika SMS av Amanda som skrev att hon skulle komma snart.

Då satt vi 5 och pratade lite och efter ett tag till kom det andra gänget. Dans och mys och senare än det så kom Anna. Vi hade ganska kul och folk tyckte om min nya klänning så jag blev jätteglad. Jag trodde verkligen att den var för mycket! Haha!

Folk började bli mindre nyktra och på något konstigt sätt så slog jag i min hälsena i en kökslucka. "Aj, det där gjorde ganska ont!" tänkte jag, men sen så tänkte jag inte så mycket mer på det. Annikas trevliga mor och hennes pojkvän kom över till festen med en flaska Tequila som vi shottade. Folk blev glada och Anna och Erik sa något i stil med att det var citronen i slutet som gjorde att det var gott. Klockan tickar iväg och vi ska ner på lotus till 12-slaget. Vi missar förstårr 12-slaget, och många av oss gick inte ens in på lotus. De av oss som inte kom in, eller inte ens ville in gick då tillbaka till Annika och Jockes lägenhet. Vi festar vidare och är glada.

Efter ett tag så märker jag att mina röda strumpor är lite mörkare. Aj, då! Jag slog tydligen i hälen så hårt att jag började blöda. Äsch, det var ju bara att sätta på ett plåster och festa vidare. Efter ett tag så försvinner Emma, Amanda och Peppe, men då kommer istället Markus. Och efter det så kom Alexander, Erik och Jani, också.

Bra musik och glada människor. Vem hånglade inte med vem den kvällen? Jag får det säkert att låta som en freak-orgie, men det är ju våran klass i ett nötskal. Vi tycker ju om varandra! Många som spydde, och annat tjaffs, men det är inget man hänger upp sig på! Dags att dra sig hem tänkte vi runt 5-tiden. Markus sov hemma hos mig, och det gick ju som det gick. Pojken hade ju upp nästan hela min säng! Så det var inte så mycket sömn där. Inte för min del i alla fall.

Jag väcker honom runt 9 på morgonen och säger att det är dags att gå, eftersom min mor faktiskt inte uppskattade det nattliga besöket av en pojke som skulle sova över på så kort varsel. Äsch, sa jag. Vi skils åt och jag går över till Jocke och Annika, lite småbakis men inte lika bakis som de var! Oj, oj!

Jag kommer in och ser alla flaskor och burkar från gårdagen. Jocke och Erik ligger och sover i sängen medans Annika låg på golvet. Vi piggnar till (eller inte) och bestämmer oss för att gå till Shellmacken för att köpa cigg och dricka. Vinglandes och mysiga gick vi där, och vi tror att biträdet tyckte att det var kul att se ungdomar som var lagom bakis på nyårsdagen.

Lite bakishäng, med mig som den som är minst påverkad. Jag ger mig av hemmåt och ber mamma att kolla om jag har några fler sår eller blåmärken. Mamma blir chockerad över rivmärkena jag hade lite varstanns. Det var ju MAJA, gumman! Hon var så rädd. Söööta lilla gumman.

Ja, overall var det en jättetrevlig kväll/natt. Och jag hoppas på fler hemmafester med klassen. <3

Ha det så bra!
/Miklos

RSS 2.0